Profil

Jan Guldbæk Sørensen Musik

"Fordi en fest ikke kan gøres om"


DIN FESTMUSIKER

Ønsker du en professionel festmusiker, der lægger stor vægt på det musikalske håndværk, er du kommet det rigtige sted hen.

 

Som samtidig formår at være levende og nærværende, uden på nogen måde at styre og dominere, og som ved at en fest ikke kan gøres om.

 

Jeg blev født i året 1967, og fik min første undervisning på elorgel, da jeg var 8 år gammel.

 

Min musikalske undervisning/opdragelse fik jeg af den tidligere kendte festmusiker/pianist Edgar Christensen, Frejlev/Aalborg. Undervisningen foregik i lokaler ved den tidligere butik Musikcentret, Vesterbro, Aalborg.

 

Tilbage i december 1985 var jeg ude at spille til de første private fester, så efterhånden er det blevet til 30 års erfaring som festmusiker/hyggepianist, og musikken har nu i en del år været min hovedbeskæftigelse.

 

Gennem 30 år har jeg opbygget en masse musikerfaring, som jeg altid er klar til at dele med jer. Så erfaringen jeg har, er jeg klar til at navigere videre til, at din fest bli'r en succes.

 

Jeg spiller overalt i Jylland og på Fyn. Hvis det er Sjælland eller andre steder så ring, og lad os tale om det.

 

Jeg spiller dæmpet musik under middagen og spiller/synger naturligvis med til de omdelte sange der er, - inden festen går i gang med dansemusikken.

 

Jeg spiller musik til bla. fødselsdage, receptioner, brunch, konfirmationer, bryllupper, sølv- og guldbryllupper mm.

 

Jeg kommer altid i god tid før festen, og opstiller mine instrumenter, sådan at der er ro på inden festens start. Jeg medbringer mit eget musikudstyr bestående af: keyboards, højttalere, mixer, mikrofon, lys.

 

Derforuden lægger jeg stor vægt på nobel påklædning. Ligeledes er musikken mit erhverv og hobby, og derfor nydes ikke alkohol i arbejdstiden.

 

Hvis jeg er optaget på den valgte dato, er jeg naturligvis behjælpelig med at anbefale og finde en af mine gode musikkolleger.

 

Husk: Jan Guldbæk Sørensen nyder, hver gang han skal ud til et nyt arrangement.

 

Husk: At en fest ikke kan laves om.

VIDSTE DU...

  • Min musikalske opdragelse startede, da jeg var 8 år gammel.


  • Jeg spillede til de første private fester i december 1985.


  • Jeg har over 30 års musikerfaring.


  • Jeg spiller overalt i Jylland og på Fyn.

Jan Guldbæk Sørensen Musik

"Fordi en fest ikke kan gøres om"


40 88 18 60

jan@guldbaeksko.dk

Copyright © All Rights Reserved