Kunderne siger

Jan Guldbæk Sørensen Musik

"Fordi en fest ikke kan gøres om"


KUNDERNE SIGER

Vedr. takkemail fra oktober 2019

Hej Jan

Tak for sidst.

Mangler I en hyggelig spillemand til festen, så kan vi varmt anbefale Jan Guldbæk. Jan spillede til vor guldbryllupsfest her i oktober måned. Vi havde den dejligste fest, hvor Jan bidrog med den skønneste musik under middagen og ligeså under dansen - alle gæster var begejstrede, og vore sønner kom med rosende ord :-). Jan tilpassede lydniveauet under hele festen, så alle også kunne tale sammen. Jan var meget lydhør over vore musikønsker og tilpassede sine egne valg med vore ønsker. Har I brug for musik til festen, så fat mobilen og ring til Jan, I vil bestemt ikke fortryde :-).


Med venlig hilsen

Anna-Marie, Nørresundby


 

Takkemail fra oktober 2017

Hej Jan Guldbæk

Tak for din indsats ved vores fest på Vodskov Kro. Vi var meget tilfredse med musikken. Du forstod at tilpasse lydniveauet, så alle kunne snakke sammen under spisningen. Repertoiret passede fint til os alle. Børnene syntes også, at det var fint. Jeg har kun modtaget positive tilbagemeldinger. Der blev jo osse danset flittigt.

 

Hvis vi får brug for musik igen, henvender vi os.

Med venlig hilsen

Ib Krøyer

 

Takkemail fra september 2017

Hej Jan

Så har vi sundet os over gårsdagens skønne fest. Tak for god musik under spisningen og efterfølgende dans. Det har været dejligt, at du har haft lyst til at tænke alternative tanker efter vores ønsker "behov" ....unge og "voksne" fik tjekket danseskoene ud.

 

Vi kan kun anbefale dig til at underholde til kommende fester.

Hilsen

Ivan og Ditte

 

Takkemail fra august 2017

Hej Jan

Tak for rigtig fin musik, som du leverede til vores festaften på Ebeltoft Parkhotel. Når vi får brug for musik, vil vi rigtig gerne bruge dig igen. Vi kan varmt anbefale dig til andre.

Mvh

Rise og Svend

 

Takkemail fra juli 2017

Hej og mange tak for sidst til vores guldbryllup.


Fest den 15. juli 2017 på Tylstrup Kro.

Vi har fået fin respons fra gæsterne - både til fest - mad og ikke mindst musikken.

Der blev leveret en meget fin musik. Du havde øre for, hvad der skulle leveres - under middagen, til sangene og efterfølgende dans. Du var på fra kl. 18.00 - 01.00 og styrerede "slagets gang" - sikkert og underholdende.

En ting, du også skal have ros for, er, at du var velforberedt, og materiellet var stillet op i god tid inden middagen.

 

Tak for det.

Så er der nogen der vil være sikker på en god fest - har du såvel vores som gæsternes anbefaling.

Anne Mie og Svend

 

Takkemail fra juli 2017

Til vores guldbryllupsfest på Rold Storkro den 1. juli 2017 havde vi Jan Guldbæk til at spille under middagen og senere til dans.

 

Vi var særdeles godt tilfredse med Jan Guldbæks musik og hans professionelle måde at gribe tingene an på, lige fra vores første samtale til vi sagde farvel efter festen.

 

Under middagen blev der spillet dejlig dæmpet og varieret musik.

Også musikledsagelsen til sangene var rigtig god, noget som ellers godt kan volde problemer for nogle festmusikere.

 

Til dansen efter kaffen blev der spillet dejlig dansemusik, og også her var repertoiret meget afvekslende. At musik og sang var i top kunne ses på dansegulvet, i og med der var stor trængsel.

 

En stor tak til dig Jan Guldbæk, fordi du var medvirkende til, at vi havde en uforglemmelig guldbryllupsfest.

 

Mange hilsener

Else og Holger Lund

 

Takkemail fra juni 2017

Hej Jan

Tusind tak, for den gode musik, du leverede, til vores Sommerfest på Rold Storkro, du er hel eminent , til at få en god stemning frem, uanset om det er gamle eller unge, ja selv børnene var vilde med dig, så tak for det, du kan klare ethvert selskab, held og lykke fremover.

 

Hilsen fra Inga, Rosa, Vivi.

 

Takkemail fra januar 2017

Ved vores guldbryllupsfest på Orkidéen i Aalborg d. 28/1-2017 vi bestilt Jan Guldbæk. Hvor var det en god musiker vi havde fået fat i. Han kunne virkelig sætte gang i festen.

 

Han spillede musik for de unge og også for de ældre. Alle gæster har rost musikeren.

 

De kærligste hilsner fra brudeparret

Karen Margrethe og Vagn Søgaard

 

Takkemail fra juli 2016

Kære Jan

Vi takker af hjertet for dit bidrag til vores guldbryllup. Du var med til at gøre vores dag uforglemmelig. At dansegulvet var fyldt et absolut din fortjeneste - du kunne få os gamle og ikke mindst unge ud på gulvet. Mange af vores gæster har kommenteret og komplimenteret musikken og dig. Det er så dejligt at holde en fest, hvor alt bare falder i hak. Tusind tak for skøn musik.

 

Mvh

Guldbrudeparret

 

Takkemail fra april 2016

Vedr. Emmas konfirmation

 

Jan Sørensen var med til, at vi fik en god fest til Emmas konfirmation. Jan skabte en god stemning, og spillede/sang rigtig godt. Dejlig som vært at mærke musikeren var godt forberedt, og havde sat sig ind i vores fest.

 

Takkemail fra januar 2016

Vi vil meget gerne udtrykke vores store begejstring for Jan Guldbæk Sørensens musikledsagelse i forbindelse med vores fødselsdagsfest på Tylstrup Kro ultimo januar 2016.


JGS leverede flot og yderst behagelig diner musik og efterfølgende spillede han super dansemusik, som fik ALLE aldersgrupper på dansegulvet.


Med sit smilende, imødekommende og venlige væsen er JGS den perfekte musiker når der skal festes.


Med hans fine sans for omhyggelig koordination med toastmaster og kroens dygtige personale fik vi en super dejlig fest, som vil blive husket af både os selv og vore glade gæster.


Vi fik den 'vare' vi havde drømt om - og tak for det Jan!


På gensyn/genhør næste gang lejlighed byder sig.......

Venlig hilsen

'De to glade fødselarer'

 

Takkemail fra juni 2015

Hej Jan Guldbæk!


Med denne lille hilsen, vil vi gerne sige tusind tak for behagelig musik til vores sølvbryllupsfest på Hotel Søparken i Aabybro.


Ja, det er jo ikke kun fra os, der kommer rosende ord. Den lille sang, som børnebørnene havde lavet, hvor gæsterne kunne skrive en lille hilsen, på de små medfølgende hjerter, var der flere

"roser" til musikanten om behagelig musik o.s.v.. Det glædede også os, men vi kan ikke nævne alle "roserne" til dig, så bliver mailen vist for lang.

 

Endnu engang tak for behagelig musik og ikke mindst mennesket, der leverede musikken.

 

Rigtig god sommer til dig og din familie.

Hører vi nogle, der mangler musik til en festlig lejlighed, anbefaler vi dig med glæde.


Med venlig hilsen

Birgith og Niels

 

Takkekort fra april 2013

Tusind tak til Jan Guldbæk, der spillede til vores sølvbrullup. Han forstod, at spille alle de rigtige melodier og samtidig sørge for, at vi kunne tale sammen ved bordene. Helt fantastisk. Vi kan kun anbefale Jan til alle andre.


Sølvbrudeparret Helle og Per

 

(Takkemail fra december 2011)

Til vores bryllup i Vejle på Hotel Vejle Fjord havde vi hyret Jan Guldbæk til at spille. Det er det bedste vi har gjort. Der var fest og farver og musik for alle. Jan Guldbæk er bare fantastisk.


Brudeparret Tina og John

 

Takkemail fra september 2011

 

Kære Jan G. Sørensen!


Vi vil gerne sige dig tusind tak for en forrygende musisk underholdning ved vort guldbryllup på Rold Storkro d. 17 sep. 2011.


Vi var så glade for at det blev dig, du er så professionel, forstår at finde ind til selskabets kerne, forstår når det skal være mere afdæmpet, og så kan du gi' mere gas, når der er brug for det.


Vi var i de bedste hænder. Både dig og resten af kroens betjening gjorde dagen til en uforglemmelig dag. Mange af vore gæster har rost dig.


Mange venlige hilsner Erik H. og Anne Marie Hansen

Jan Guldbæk Sørensen Musik

"Fordi en fest ikke kan gøres om"


40 88 18 60

jan@guldbaeksko.dk

Copyright © All Rights Reserved